Welkom op onze camperovernachtingsplaats!

Vanaf de camperplaats heeft u een mooi uitzicht op landelijk Friesland. In de verte varen de boten over het Prinses Margriet kanaal voorbij; daarachter bevindt zich het Nationaal Park de Alde Feanen.  Voor het kanaal bevindt zich het Auke Hinnesmar, een klein natuurgebiedje waar vele vogels bivakkeren. Met een beetje geluk ziet u in de weilanden ooievaars en zilverreigers lopen en vliegen roofvogels als torenvalkjes en buizerden over u heen.

Om een avond wandeling te maken hoeft u allen de weg over te steken en circa 100 m naar links te lopen. Hier begint een korte rondwandeling door het natuurgebiedje Het Timertsmar. De naam van de boerderij waarvan de schuur uit 1878 stamt, Timertsma, is ontleent aan dit meertje. De boerderij is al circa 27 jaar niet meer als boerderij in gebruik; ongeveer 25 jaar geleden is de schuur verbouwd tot Mineralogisch Museum. De huidige eigenaren hebben het museum in 2002 overgenomen, verbouwd en opnieuw ingericht.

Er is plaats voor twee campers
Kosten: € 5,- per nacht (exclusief stroom en water, exclusief entree museum).
Harde ondergrond, landelijk, rustig gelegen.
Geen mogelijkheid om een chemisch toilet te legen.
Honden aan de lijn en buiten het terrein uitlaten b.v. in het natuurgebied
Geen vuilwatertanks en toilet legen op het terrein of daar omheen, ga daarvoor naar de daarvoor bestemde plaatsen in Grou en Warten